Navigation
ENG
Home
Over
Kennis- en Innovatieagenda
Topteam Agri & Food
Bibliotheek
Netwerkpartners
Nieuws
Nieuwsberichten
Nieuwsbrieven
Persberichten
Agenda
Projectvoorbeelden
Projecten
BioBased Circular
Materialenkringloop
FAQs
Werkgebieden
Kennis & Innovatie (TKI)
Over TKI
Missies
Kringlooplandbouw
Klimaatneutrale productie
Klimaatbestendige inrichting
Gewaardeerd, gezond en veilig
Duurzame en veilige wateren
Best beschermde delta
Sleuteltechnologieën
Bureau TKI
Internationaal
MKB & Regio
Markt & Maatschappij
Human Capital Agenda (HCA)
Cofinanciering
Innovatiemakelaars
Contact
Search
ENG
Home
Over
Kennis- en Innovatieagenda
Topteam Agri & Food
Bibliotheek
Netwerkpartners
Nieuws
Nieuwsberichten
Nieuwsbrieven
Persberichten
Agenda
Projectvoorbeelden
Projecten
BioBased Circular
Materialenkringloop
FAQs
Werkgebieden
Kennis & Innovatie (TKI)
Over TKI
Missies
Kringlooplandbouw
Klimaatneutrale productie
Klimaatbestendige inrichting
Gewaardeerd, gezond en veilig
Duurzame en veilige wateren
Best beschermde delta
Sleuteltechnologieën
Bureau TKI
Internationaal
MKB & Regio
Markt & Maatschappij
Human Capital Agenda (HCA)
Cofinanciering
Innovatiemakelaars
Contact
Search
Home
AF-14277 | The quantified chef and consumer
TKI-AF-14277-verslag 2015-PPS Quantified Chef A-Brouwer
TKI-AF-14277-verslag 2015-PPS Quantified Chef A-Brouwer
Marleen Scholte
4 augustus 2020
Type and Press “enter” to Search