Workshop Herijking NWA-route ‘Duurzame productie van gezond en veilig voedsel’

Bert van ReesNieuws

Sinds vier jaar werkt de Nationale Wetenschapsagenda (NWA) aan een positieve en structurele bijdrage aan de mondiale kennismaatschappij van morgen, waar nieuwe kennis gemakkelijk doorstroomt van onderzoeker naar gebruiker en waar nieuwe vragen vanuit de praktijk en de samenleving snel en vanzelfsprekend ingang vinden in nieuw onderzoek. Eén van de routes binnen de NWA is ‘Duurzame productie van gezond en veilig voedsel’.

Voor deze route organiseert NWA op 11 mei een interactieve workshop waarin wordt nagegaan of de geformuleerde doelstellingen nog steeds passen onder de huidige omstandigheden en waar eventueel aanpassingen nodig zijn. Net als bij de start van de NWA is ook nu de input van de community weer van belang. Op dit moment wordt hard gewerkt aan het programma voor de workshop, maar geïnteresseerden kunnen zich voor de workshop al aanmelden bij Daniëlle van der Wee.

Deel dit bericht