Virtuele handelsmissies naar India en Golfregio

Bert van ReesNieuws

In februari en maart 2021 organiseert RVO twee virtuele handelsmissies die zich onder andere richten op bedrijven en kennisinstellingen in de agrifoodsector. Voor beide missies is de werving reeds gestart.

Tussen 8  en 12 februari 2021 vindt een virtuele handelsmissie naar India plaats. Op het digitale platform van deze missie, https://virtual-mission-india.b2match.io, vindt u alle informatie over de missie en kunt u zich ook aanmelden. Voor Nederlandstalige informatie over deze missie kunt u terecht op www.rvo.nl/digimissieindia

De virtuele missie naar de Golfregio (Verenigde Arabische Emiraten, Oman en Qatar) vindt van 22 maart t/m 1 april 2021 plaats op het volgende digitale platform: https://mission-gulf.b2match.io Op deze website vindt u tevens alle informatie over de missie en kunt u zich ook aanmelden. Informatie over deze missie in het Nederlands, vindt u op de website van RVO: www.rvo.nl/digimissiegolf.

Minister Kaag van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, zal bij beide missies bij een deel van het programma aansluiten.

Deel dit bericht