Peter groot koerkamp regisseur fundamenteel onderzoek robuuste plantaardige productie

adminNieuws

Peter Groot Koerkamp is per 1 maart aangesteld als regisseur fundamenteel onderzoek voor de roadmap Robuuste Plantaardige Productie.

Regisseurs fundamenteel onderzoek ondersteunen de realisatie van de innovatie-agenda van de topsector. Ze geven verder vorm aan de lange termijn visie van de roadmap, identificeren de meer fundamentele uitdagingen, adviseren bedrijven over mogelijke ondersteuningsregelingen, denken mee over de inhoud van specifieke regelingen van bijvoorbeeld NWO en STW en vormen zo een brug tussen het bedrijfsleven en de kennisinstellingen en financieringsbronnen.

Peter Groot Koerkamp is regisseur fundamenteel onderzoek voor de roadmap Robuuste Plantaardige Productie. Hij combineert deze rol met zijn hoogleraarschap Biosystems Engineering (Agrotechnologie) aan Wageningen Universiteit. Peter Groot Koerkamp heeft een groot netwerk in zijn werkveld en een uitgebreide staat van dienst in het onderzoek.

Naast Peter Groot Koerkamp zijn ook Rolf Bos (Voeding & Gezondheid), Erik van der Linden (Hoogwaardige Producten), Wouter Hendriks en Arjan Stegeman (Duurzame Veehouderij), Michiel Kleerebezem (Voedselveiligheid), Toine Timmermans (Consument & Keten) regisseurs fundamenteel onderzoek. Marian Geluk is directeur fundamenteel onderzoek.

Deel dit bericht