Nieuwe subsidieronde voor innovatie aquacultuur

Bert van ReesNieuws

Wilt u een project uitvoeren dat de duurzame ontwikkeling van aquacultuur stimuleert? Als aquacultuuronderneming mag u vanaf 4 november 2019 subsidie aanvragen bij RVO voor innovatieve projecten. Uw projectidee bespreken kan vanaf nu al.

Het budget is in 2019 € 3 miljoen. Bent u een mkb-onderneming? Dan krijgt u maximaal 50% van de subsidiabele kosten als subsidie. Andere ondernemingen krijgen maximaal 30% van de subsidiabele kosten als subsidie. Per innovatieproject krijgt u maximaal € 500.000 subsidie.

Het is mogelijk om vooraf een projectidee te laten toetsen op geschiktheid. Stuur dan een e-mail met uw projectidee, het concept-voorstel, uw vragen en uw telefoonnummer. Wilt u een afspraak maken? Geef dit dan aan in uw e-mail. De afspraak is op de RVO-locatie in Den Haag (Prinses Beatrixlaan 2). Er wordt binnen 3 werkdagen contact met u opgenomen om een afspraak in te plannen. Wilt u meer informatie over deze subsidie? Kijk dan op de informatiepagina Innovatieprojecten aquacultuur 2019. Deze subsidie wordt gefinancierd uit het Europees Fonds voor Maritieme Zaken en Visserij (EFMZV).

Deel dit bericht