Nederlands paviljoen op de Grüne Woche

Bert van ReesNieuws

Van 20-29 januari vindt de Internationale Grune Woche (IGW) in Berlijn plaats. De IGW is een interessante beurs voor bedrijven die de Duitse markt willen betreden, de Duitse consument willen leren kennen of om in contact te blijven met bestaande klanten. De beurs is een goede gelegenheid om richting onze internationale partners te laten zien hoe onze landbouw, tuinbouw en de voedingssector bijdragen aan de maatschappelijke uitdagingen in de wereld.

Het Nederlandse paviljoen “Lecker, nachhaltig und von nebenan” krijgt een innovatieve, groene en kleurrijke uitstraling. Er wordt aandacht besteed aan verschillende beleidsthema’s, waarbij dit jaar (verduurzaming van de) groente, fruit en tuinbouw extra in het licht wordt gezet.

Deelnemen aan het Nederlandse Paviljoen kan op twee manieren, te weten met een eigen commerciële plek binnen het Nederlandse paviljoen, wat inhoudt dat u producten kunt verkopen aan de bezoekers of met een niet-commerciële presentatie/plek die aansluit bij één of meerdere beleidsthema’s van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Op de RVO website staat meer informatie en kunt u zich tot 10 oktober 2022 aanmelden.

 

Deel dit bericht