Matchmakingsessie nwo-programma gesloten kringlopen

adminNieuws

U kunt zich nog steeds aanmelden voor de match-making Gesloten Kringlopen op 1 november. De deadline voor indiening in februari lijkt nog ver weg, maar de vorming van consortia is een intensieve klus. Begin de voorbereiding dus nu en meld u snel aan voor de match-making!

Het doel van de match-making is het delen van onderzoeksideeën en het vinden van mogelijke partners. Het programma biedt bijdragen van onderzoekers, private partners en publieke partijen met een achtergrond in de vijf betrokken topsectoren (Creatieve Industrie, Water, Logistiek, Tuinbouw & Uitgangsmaterialen en Agri&Food). Daarnaast wordt nauw samengewerkt met de mogelijke consortium partners vanuit verschillende organisaties (TNO, DLO, Hogescholen, universiteiten, bedrijven, publieke partijen). U kunt tijdens de bijeenkomst contacten leggen om te komen tot de voor deze call benodigde consortia met sterke inhoudelijke en sectorale dwarsverbanden. Er is ruimte voor een beperkt aantal extra pitches in het programma, indien u geïnteresseerd bent een bijdrage te leveren, kunt u dit aangeven via het aanmeldformulier. Ook buiten de pitches is er voldoende ruimte voor het delen van uw ideeën met de overige aanwezigen.

Tijdens match-making zullen ook de subsidievoorwaarden, zoals financieringsmogelijkheden, samenwerking met TO2 en HBO, voorwaarden voor indiening, worden toegelicht.

Gebruik het formulier op de programmawebsite (onder het kopje “match-making”): www.nwo.nl/geslotenkringlopen

Voor meer informatie over het programma en deze match-making kunt u contact opnemen met: Drs. Martijn Los, alwkringlopen@nwo.nl, 070-3440508

Deel dit bericht