Magazine Future Protein NL toont Nederlandse koploperspositie alternatieve eiwitten

Bert van ReesNieuws

Nederland is internationaal koploper op het gebied van alternatieve eiwitten. Nergens anders komt expertise op het gebied van agrifood, duurzaamheid en kennis delen zo goed samen als hier. Het online magazine Future Protein NL laat de koploperspositie zijn en gaat in op de internationale ambities, innovaties en investeringen.

Het magazine bevat veertig interviews met belangrijke ondernemers en organisaties, waaronder Beyond Meat, Jaap Korteweg, oprichter van de Vegetarische Slager en Those Vegan Cowboys, Meatable, Protix, The Protein Brewery en LIVEKINDLY Collective.

De werklijn Internationaal van de Topsector Agri & Food is mede-opdrachtgever voor de totstandkoming van het magazine. Willemien van Asselt: “In Nederland komen handel, investeringen en innovaties op het gebied van alternatieve eiwitten bijeen. Dit magazine laat spelers in het buitenland zien dat Nederland dé hub is om tot verdere ontwikkeling te komen.”

Bekijk het magazine hier. Meer weten over de steun die de Topsector kan bieden? Neem dan contact op met Willemien van Asselt.

 

 

Deel dit bericht