Maastrichtse studenten doen marktonderzoek in Vietnam en Indonesië voor Nederlandse bedrijven

Bert van ReesNieuws

Wilt u zaken doen in Vietnam of Indonesië? Wilt u meer informatie over de lokale markten van deze groeiende economieën? Bent u op zoek naar een potentiële zakenpartner, benieuwd naar de activiteit van uw concurrenten of heeft u een ander vraagstuk over zaken doen in deze kansrijke landen?

Studenten van de Universiteit Maastricht kunnen uw onderzoeksvraag meenemen in het Research Project Maastricht (RPM). RPM is een onderzoeksproject van de Universiteit Maastricht dat jaarlijks bedrijfsspecifiek onderzoek door topstudenten laat verrichten in sterk groeiende economieën. De studenten vormen een multidisciplinaire team. De expertise van het team varieert van international business tot rechten en van econometrie tot politicologie.

In voorafgaande jaren voerde RPM onderzoek uit in Brazilië, China en India. Van januari tot april 2020 staat het team klaar om de mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven in Vietnam en Indonesië te ontdekken, onderzoeken en evalueren.

Research Project Maastricht levert maatwerk, waarin het onderzoek afgesteld wordt op de vereisten van de opdrachtgever. Het project focust op het onderzoeken van zakelijke mogelijkheden voor bedrijven met internationale ambities en een mondiale oriëntatie, variërend van MKB tot multinationals. RPM voert verschillende typen onderzoek uit zoals markt- en sectoranalyse, concurrentieanalyse, ontdekken van investeringsmogelijkheden, nieuwe distributiekanalen, en het vinden van nieuwe bedrijfspartners.

Heeft u een onderzoeksvraag voor het project? Neem dan voor 1 november contact op met RPM. Het onderzoek wordt tegen kostprijs uitgevoerd.

Meer informatie

Deel dit bericht