Inspiratiesessie SFI: ‘Inclusive Food Transition: Health, governance and circular economy’

Bert van ReesNieuws

Het Sustainable Food Initiative organiseert, samen met Universiteit Utrecht, op 11 november de inspiratiesessie ‘Inclusive Food Transition: Health, governance and circular economy’.

Drie sprekers delen hun visie op dit onderwerp:

  • Marca Wauben – professor Intercellular Communication (UU)
  • Agni Kalfagianni – associate Professor of Transnational Sustainability Governance (Copernicus Institute of Sustainable Development)
  • Ernst Worrell – professor of Energy, Resources & Technological Change (Copernicus Institute of Sustainable Development)

De inspiratiesessie heft een hybride-vorm. De live-versie wordt gehouden bij Food Tech Brainport in Helmond.  Daarnaast vindt de sessie online plaats via YouTube (de link wordt kort voor het evenement gedeeld).

In de live-versie kunnen de deelnemers na afloop een infomarkt bezoeken of een rondleiding krijgen door de verwerkingshal van Food Tech Brainport.

Programma

13:30 – 13:50    Aankomst

14:00 – 16:00    Inspiratiesessie

16:00 – 17:30    Infomarkt, rondleiding, drinks & bites

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@sfifood.nl.

Deel dit bericht