Inschrijving Impactprijs Groen Onderwijs 2019 open voor studenten en leerlingen

Bert van ReesNieuws

Studenten en leerlingen zijn tijdens hun studie al bezig met de maatschappelijke uitdagingen van de groene sector. Ook dit jaar krijgen deze initiatieven en projecten een podium: de Impactprijs groen onderwijs 2019. Leerlingen en studenten kunnen zich aanmelden voor deze prijs. Alle projecten die op een of ander manier impact hebben op voedsel, klimaat, en/of leefbaarheid kunnen meedoen; alle initiatieven die laten zien hoe belangrijk de groene sector is kunnen meedingen naar de prijs.

Categorieën
Er zijn vier categorieën, in elke categorie wordt een prijs uitgereikt van 2500 euro:

  • vmbo-groen
  • mbo-groen
  • hoger groen onderwijs
  • universitair groen onderwijs

Samenwerkingsprojecten
Studenten zijn tijdens hun studie al bezig met de maatschappelijke uitdagingen van de groene sector. Alle initiatieven die laten zien hoe belangrijk onze sector zijn welkom. Projecten die op een of ander manier impact hebben op voedsel, klimaat, en/of leefbaarheid kunnen worden ingezonden. Voorwaarde is wel dat deze zijn gerealiseerd in 2018-2019, door 3 of meer leerlingen/studenten, in samenwerking met een bedrijf en/of (overheids)organisatie. Lees alle voorwaarden en hoe je kunt aanmelden voor de Impactprijs 2019

Professionele jury
De inzendingen worden beoordeeld door een professionele jury. Deze bestaat uit drie aansprekende namen: Martin Scholten (WUR), Egbert Roozen (VHG) en Jorrit Kiewik (directeur van het Slow Food Youth Network Global). De prijzen wordt uitgereikt op 13 februari tijdens een speciaal event voor studenten bij de HAS Hogeschool in Den Bosch.

Kijk voor meer informatie op www.GroenPact.nl.

Deel dit bericht