David Fousert treedt toe tot Topteam Agri & Food

Bert van ReesNieuws

Het Topteam van de Topsector Agri & Food is versterkt met de komst van David Fousert, CEO van Royal Avebe. Hij volgt Bert Jansen op, die zich sinds oktober 2017 in het Topteam heeft ingezet voor een innovatieve en duurzame agrifoodsector.

David Fousert heeft vele jaren ervaring in de agrifoodsector. Voordat hij CEO werd bij Avebe had hij diverse internationale leidinggevende posities bij Cargill en ForFarmers.

Dirk Duijzer: “Als Topsector Agri & Food zetten we ons gezamenlijk in om de maatschappelijke uitdagingen waar we voor staan aan te pakken en tegelijkertijd de innovatieve en economische kracht van de sector te versterken. Met David Fousert hebben we een goede verbinding met één van de belangrijke akkerbouwcoöperaties en de FNLI. We zien er naar uit om de jarenlange ervaring van David Fousert in de agrifoodsector te kunnen benutten binnen de topsector.”

David Fousert: “Verbinding in de agrifoodsector is belangrijk. De thema’s innovatie en duurzaamheid lopen inmiddels als rode draad door alles wat we doen. Ik draag er graag aan bij om deze thema’s verder uit te rollen in de agrifoodsector. Het Topteam is daarvoor een prachtig samenwerkingsverband.”

 

Deel dit bericht