Brabantse ondernemersreis naar Jiangsu, China

Bert van ReesNieuws

De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) organiseert van 27 oktober tot en met 3 november een ondernemersreis naar Jiangsu, al 25 jaar de zusterprovincie van Brabant. Het is een kansrijke provincie voor ondernemers in de agrifood- en/of hightechsector: ruim 30 Brabantse bedrijven hebben er al zakelijke activiteiten ontplooid.

De ondernemersreis is bedoeld voor Brabantse bedrijven die actief zijn in de sectoren hightech of agrifood en die:

  • kennis willen maken met de provincie Jiangsu en eerste contacten tot samenwerking willen leggen;
  • al zakendoen in China, maar hun netwerk willen uitbreiden en nieuwe contacten willen leggen;
  • ingangen op hoog niveau willen krijgen bij lokale overheden of brancheverenigingen;
  • in contact willen komen met het lokale netwerk dat Brabant afgelopen 25 jaar in Jiangsu heeft opgebouwd.

Jiangsu is een interessante partner voor het Brabantse bedrijfsleven. Hightech en agrifood zijn sterk in ontwikkeling. De overheid investeert flink in innovatie, wetenschap en technologie. China zit in een overgang van ‘fabriek van de wereld’ naar een wereldmacht die op hoogtechnologisch vlak concurreert. Daarnaast is er veel aandacht voor het oplossen van maatschappelijke problemen zoals milieuvervuiling, voedselkwaliteit of kwaliteit van de leefomgeving.

Deelname kost € 800 per persoon. Dit is inclusief deelname aan het programma, gepersonaliseerde matchmaking, lokaal vervoer tijdens het groepsprogramma, lunch, diner, netwerkgelegenheden en opname in het missieboekje. Reis- en verblijfkosten en eventuele kosten voor een persoonlijke tolk zijn voor eigen rekening.

Meer informatie

Deel dit bericht