Bestuurders agrifoodbedrijven in gesprek met studenten over baankansen

Bert van ReesNieuws

Op 11 oktober vindt de eerste editie van het arbeidsmarkt-event ‘Let’s Grow Together’ plaats tijdens Dutch Food Week 2022. In het Akoesticum op het World Food Center-terrein in Ede gaan studenten, young professionals en bestuurders onder begeleiding van tafel hosts in gesprek over de carrièremogelijkheden in het agri- en foodbedrijfsleven.

Tijdens het event gaan bestuurders van bekende agrifoodbedrijven in gesprek met studenten en young professionals. Onder leiding van een tafelhost vindt een omgekeerd sollicitatiegesprek plaats: de bestuurder legt vanuit zijn/haar eigen perspectief uit waarom de wereld van agri & food interessante mogelijkheden biedt voor jonge mensen. Studenten krijgen de kans om hun (kritische) vragen te stellen aan interessante voedselmakers en veranderaars.

De roep om agrifood-talent blijft onverminderd groot. Voor jonge denkers en doeners zijn er volop mogelijkheden voor een relevante en interessante studie en/of baan in de agrifoodsector. Die boodschap staat centraal tijdens Let’s Grow Together.

Meer info

Deel dit bericht