Agrinetwerkevenement ‘Farming the future is our nature’

Bert van ReesNieuws

Bent u internationaal actief in de agrarische sector of wilt u uw mogelijkheden daartoe verkennen? Neem dan deel aan het agrinetwerkevenement ‘Farming the future is our nature’. Het evenement wordt georganiseerd ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het landbouwattachénetwerk op maandag 3 juni in Utrecht.

Het evenement wordt georganiseerd door het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV), Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en de Rabobank. Het programma staat in het teken van Farming the Future is our Nature waarin urgente wereldvoedselvraagstukken en Nederlandse oplossingen centraal staan.

Voor wie?
Het evenement is bedoeld voor alle bedrijven, ondernemers en stakeholders in de agrarische sector die internationaal actief zijn. Van MKB-ers tot kennisinstellingen, corporates tot startups, internationale verkenners tot Nederlandse (dochter)bedrijven gevestigd in het buitenland.

Samen op reis
Samen met de landbouwattachés, onder leiding van inspirerende en bekende sprekers, en begeleid door diverse experts en Food&Agri-directeuren van de Rabobank, maakt u een interactieve wereldreis langs korte dynamische sessies en debatten. Aan de hand van een persoonlijk spoorboekje, neemt u deel aan bijvoorbeeld een live talkshow kringlooplandbouw, SDG-Lagerhuisdebat, inspiratielezing, een heuse proeftuin, consortium challenge en pubquiz. Ook krijgt u uitgebreid de gelegenheid om persoonlijk met de landbouwattaché van het land of de regio van uw interesse in gesprek te gaan.

Meer informatie en aanmelden

Deel dit bericht