Inschrijving JUMP Dream Accelerator geopend

Bert van ReesGeen onderdeel van een categorie, Nieuws

De inschrijving voor JUMP Dream Accelerator is open: dé kickstart en accelerator voor de realisatie van dromen, ideeën, oplossingen en uitdagingen voor een ander voedselsysteem. JUMP is er voor professionals, ondernemers en studenten uit heel Nederland met de wens om het huidige voedselsysteem eerlijker en beter te maken. Het programma start in november en stoomt jonge voedselveranderaars in een periode van zeven maanden klaar om hun (agrifood)dromen waar te maken.

Tijdens dit programma stellen de deelnemers doelen, gaan ze grenzen verkennen en leren ze om nóg verder te gaan. Er staat een groot netwerk klaar om deze voedselveranderaars te helpen om hun (agrifood)droom te verwezenlijken.

JUMP: voor wie en wat?
JUMP is er voor voedselveranderaars uit heel Nederland – professionals, ondernemers en/of student onder de 35. In het kosteloze programma JUMP krijgen JUMPers voor een periode van ruim 7 maanden een eigen coach en mentor, toegang tot een inspirerend netwerk, podium bij de Food Inspiration Days 2024, workshops, inspiratiesessies en netwerksessies in 9 JUMP-dagen en een volledig verzorgde Food Bootcamp. De partners van JUMP zijn AgriFood Capital, HAS green academy, Sligro, Stichting Goeie Grutten, Provincie Noord-Brabant en Rabobank.

Inschrijving geopend: ken jij of ben jij die voedselveranderaar?
Droom jij ook van een duurzaam voedselsysteem, goed voor mens, dier en planeet? Wil jij 7 maanden lang begeleiding door experts om het beste uit jezelf en je plannen te halen? Informeer bij Monique de Wit (projectleider JUMP) over de mogelijkheden om deel te nemen: neem dan contact op met projectleider Monique de Wit.

Deel dit bericht