Het Sustainable Food Initiative organiseert, samen met Universiteit Utrecht, op 11 november de inspiratiesessie ‘Inclusive Food Transition: Health, governance and circular economy’.
Drie sprekers delen hun visie op dit onderwerp:
- Marca Wauben – professor Intercellular Communication (UU)
- Agni Kalfagianni – associate Professor of Transnational Sustainability Governance (Copernicus Institute of Sustainable Development)
- Ernst Worrell – professor of Energy, Resources & Technological Change (Copernicus Institute of Sustainable Development)
De inspiratiesessie heft een hybride-vorm. De live-versie wordt gehouden bij Food Tech Brainport in Helmond. Daarnaast vindt de sessie online plaats via YouTube (de link wordt kort voor het evenement gedeeld).
In de live-versie kunnen de deelnemers na afloop een infomarkt bezoeken of een rondleiding krijgen door de verwerkingshal van Food Tech Brainport.
Programma
13:30 – 13:50 Aankomst
14:00 – 16:00 Inspiratiesessie
16:00 – 17:30 Infomarkt, rondleiding, drinks & bites
Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@sfifood.nl.
Deel dit bericht