Navigation
ENG
Home
Over
Kennis- en Innovatieagenda
Topteam Agri & Food
Bibliotheek
Netwerkpartners
Nieuws
Nieuwsberichten
Nieuwsbrieven
Persberichten
Agenda
AgriFoodTop Plus
Projectvoorbeelden
Projecten
BioBased Circular
Materialenkringloop
FAQs
Werkgebieden
Kennis & Innovatie (TKI)
Over TKI
Missies
Kringlooplandbouw
Klimaatneutrale productie
Klimaatbestendige inrichting
Gewaardeerd, gezond en veilig
Duurzame en veilige wateren
Best beschermde delta
Sleuteltechnologieën
Bureau TKI
Internationaal
MKB & Regio
Markt & Maatschappij
Human Capital Agenda (HCA)
Cofinanciering
Innovatiemakelaars
Contact
Search
ENG
Home
Over
Kennis- en Innovatieagenda
Topteam Agri & Food
Bibliotheek
Netwerkpartners
Nieuws
Nieuwsberichten
Nieuwsbrieven
Persberichten
Agenda
AgriFoodTop Plus
Projectvoorbeelden
Projecten
BioBased Circular
Materialenkringloop
FAQs
Werkgebieden
Kennis & Innovatie (TKI)
Over TKI
Missies
Kringlooplandbouw
Klimaatneutrale productie
Klimaatbestendige inrichting
Gewaardeerd, gezond en veilig
Duurzame en veilige wateren
Best beschermde delta
Sleuteltechnologieën
Bureau TKI
Internationaal
MKB & Regio
Markt & Maatschappij
Human Capital Agenda (HCA)
Cofinanciering
Innovatiemakelaars
Contact
Search
Home
AF-16160 | Safer Food with Big Data: Use of microbiome markers to monitor contamination risks in pork processing
Packing of meat slices
Packing of meat slices
Bert van Rees
18 september 2018
Type and Press “enter” to Search