Op donderdag 21 januari hebben Sustainable Food Initiative (SFI) en Brightlands Campus Greenport Venlo in samenwerking met Topsector Agri&Food het webinar “Marktkansen voor gezonde inhoudsstoffen in voeding” georganiseerd. Tijdens het webinar ging Freddy Troost, Centre for Healthy Eating and Food Innovation (HEFI) van Maastricht University in op hoe je van wetenschappelijk onderzoek komt naar toepassingen op het gebied van voedingsinnovatie en gezondheid. Alie de Boer van Food Claims Centre Venlo, Maastricht University presenteerde hoe je voedings- en gezondheidsclaims zinvol kunt gebruiken en Jochem Bossenbroek, Verdify gaf een presentatie over de waarde van inhoudsstoffen, gerealiseerd met kunstmatige intelligentie.
Bundeling van krachten in kennis en innovatie
Het webinar werd live uitgezonden vanuit Brightlands Campus Greenport Venlo, het SFI-Fieldlab rondom Food, Health & Ingredients. Dit webinar was het tweede webinar in een reeks van drie, die op verschillende Fieldlabs plaatsvinden. De webinars willen bedrijven voorzien van de juiste kennis en testfaciliteiten. Diverse bedrijven en organisaties hebben hun kennis en ervaringen gedeeld. Door samen op te trekken kunnen de verschillende organisaties betere ondersteuning bieden aan bedrijven (MKB+) en hen van de juiste informatie voorzien.
Derde webinar: Circulaire voedselverpakkingen
Op 25 maart 2021 van 10.00 uur tot 12.00 uur vindt het derde webinar “Circulaire voedselverpakkingen” plaats.
Klik hier om het hele webinar terug te kijken
Klik hier om de presentaties te downloaden
Deel dit bericht