Projecten kernthema Consument & Maatschappij


Voorbeeldprojecten



TKI-projecten

2019

AF-18041 | Naar gezonde en duurzamere winkels
AF-18051 | Echte en eerlijke prijs duurzame producten
AF-18060 | Transparant gezond en duurzaam
AF-18072 | Eetbeleving ouderen met dementie in zorginstelling
AF-18129 | Consumer Insights

2018

AF-17005 | Breaking habits for the better: Behavioral change towards more sustainable foods

2017

AF-16003 | The Quantified Consumer
AF-16073 | Groente als ingrediënt
AF-16096 | Smart Food Intake
AF-16098 | Gezonde schoollunch
AF-16101 | DATA-FAIR: value creation by data sharing in agri-food business
AF-16106 | Food, Value and Impact
AF-16140 | Continuous Improvement of Sustainability of all agro-products sold in the Netherlands
AF-16193 | Het Voedseleducatie Platform: alle kinderen voedselvaardig
AF-16195 |FSI Duurzaamheidsbenchmark
AF-16205a |Economische Informatievoorziening
AF-16205b | Business & Policy Intelligence
AF-16201 | Trusted source
AF-16505 | Unraveling the biology behind perceivable consumer benefits

2016

AF-15211 | COnsuMer acceptance of Bio-based food packaging
AF-15262 | Personalized Nutrition and Health
AF-15285 | CIS FOOD
AF-15291 | Houdbaarheid begrepen
AF-15505 | Sharp-Basic

2015

AF-15101 | MKI- Markt en keteninnovatie biologisch – Efficiënte keten, preventie reststromen
AF-15103 | Nieuwe Businessmodellen uitbreiding bio
AF-14216 | Gezonde vleeskuikenketen
AF-14252 | Farm Digital: Data delen voor Duurzame ketens
AF-14265 | Voeding Slim Thuis
AF-14309 | Nieuwe businessmodellen voor verbinding met consument en burger in biologische voedselketens
AF-14318 | CARVE:Ketenaanpak actieprogramma reduceren voedselverliezen en voedselverspilling

2014

AF-14106 | BIO duurzaam, van goed naar beter
AF-14506 | Rode verkleuring van vers-gesneden bladgroenten: nieuwe technologieën en invloed op de houdbaarheid

2013

AF-12007 | Verwaarden en verduurzamen
AF-12023 | Global DairyFarmers
AF-12027 | Multifunctionele landbouw
AF-12045 | Induvel: Zo ziet Limburg dieren
AF-12061 | Donro: technologie voor succesvol nudgen
AF-12085 | Market Outlook and Intelligence
AF-12092 | Marktontwikkeling Natuur en Biodiversiteit biologische landbouw
AF-12097 | Specialties oliehoudende gewassen
AF-12104 | Basisvoeding en gedragsinterventie
AF-12107 | Voedsel- en voedingseducatie
AF-12138 | Intelligent Consumer Systems
AF-12168 | Logistiek en voedselveiligheid van streekproducten
AF-12195 | Eindeloos Groenten
AF-12227 | The Sustainability Consortium
AF-12517 | Sustainable packages



MIT projecten

MIT-15001 | Virtual Emotion Reader
MIT-17001 | Development Last Mile Fish Package
MIT-17002 | Vetranden en discards valoriseren
MIT-17003 | Valoriseringsplatform Visresten



EU projecten

AF-EU-13023 | SmartAgriFood – cSpace
AF-EU-13030 | Foodmetres
AF-EU-14012 | AGRICISTRADE
AF-EU-14013 | DIVERSIFY
AF-EU-15027 | SUSFANS : Metrics, models and foresight for sustainable food and nutrition security in Europe
AF-EU-16001 | SUCCESS – Strategic Use of Competitiveness towards Consolidating the Economic Sustainability of the European Seafood sector
AF-EU-16007 | RICHFIELDS: Research Infrastructure on Consumer Health and Food Intake using E-science with Linked Data Sharing
AF-EU-16008 | REFRESH
AF-EU-17014 | Diverimpacts
AF-EU-17033 | SIMRA Social Innovation in Marginalised Rural Areas



NWO projecten

NWO-14001 | Food supply chains delivering sustainable and healthy diets